Kwelderweg 1

9291MD Dokkumer Nieuwe Zijlen

+31 (0)8-500 41 591

Bel voor informatie en boekingen

Platbodem Vrouwe Klazina

interieur vrouwe klazina

Platbodem Vrouwe Klazina

Een prachtige, glanzend witte Vollenhovense Bol met bruine zeilen die mensen laat omkijken. Sierlijk gaat dit zeilschip door het water, voortgedreven door de wind of door de 27pk sterke Craftsman scheepsdiesel (2017). Met haar helder witte kleur, haar mooi gelakte houtwerk en haar bruine zeilen is zij een indrukwekkende verschijning. De Vrouwe Klazina is zeer volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien.

Kortom: een zeer geschikte platbodem om te huren voor zeilvakanties met familie, vrienden en collega’s!  

Uitrusting

Aan dek

In de kuip(banken)

Scheepszaken

In de kajuit

Zeilplan

Uitrusting van de Platbodem

Deze platbodem heeft ook een plankje waarmee je de losse kompaspaal in de kuip in een handomdraai veranderd in een ontbijttafeltje. En uiteraard heeft ze, net als De Goede Hoop, dat mooie grote schuifluik. In de voorkooien van ruim 2m is er ook voldoende plaats. Het is een genot om met zo’n schip onderweg te zijn. Kortom, klaar voor een prachtige zeilvakantie op het Wad of de Friese meren!

De Vrouwe Klazina is ontworpen door Gipon en gebouwd door Kooijman en De Vries onder bouwnummer 590. Ze meet 8.10m en heeft een diepgang van ca. 70 cm. De Bol biedt voldoende ruimte voor 4 tot 5 personen. In de kajuit heeft u een stahoogte van ruim 1.80m en onder het grote schuifluik ruim 1.90m.

Wilt u meer informatie over de zeilgebieden en de werkwijze? Klik hier voor vaartips en hoe het huren van een platbodem bij ons in zijn werk gaat. 

Boek deze platbodem vanaf € 520,- per weekend

Ben je er nog niet helemaal uit? Dat geeft niet.

Claim nu jouw vertrekdatum en beslis later.